Nazomeren in September

Zodra de zomervakantie voorbij is, start het laagseizoen. Tijdens het laagseizoen is een vakantie vaak net iets goedkoper dan in het hoogseizoen. Dat betekent dat je geld overhoudt om nog meer leuke dingen te doen zoals ijsjes eten, uit eten gaan of een langer verblijf in Slagharen.

Naast de prijs biedt een vakantie in september nog meer voordelen. Lees snel verder.

Meer rondjes in de Apollo en de Gold Rush

Ook is het tijdens laagseizoen minder druk op het park. Alle kinderen gaan immers weer naar school. Dat betekent kortere wachtrijen voor je favoriete attractie. Dus kom en ga een extra rondje in de Apollo en de Gold Rush.  

Iets extra's om naar uit te kijken

Het lijkt alweer zo lang geleden: de zomervakantie. Ben je er ook zo aan toe om er weer even tussen uit te gaan? Boek dan een weekendje of midweekje weg tussendoor in september of oktober. Dan heb je weer een leuk uitje om naar uit te kijken.

Genieten van de nazomerse zonnestralen

Als we kijken naar de afgelopen jaren lijkt het in september ook wel zomer. Hoe fijn is het om even extra te kunnen genieten van het zonnetje terwijl de zomervakantie al voorbij is.

Je volgende vakantie ligt op de loer

Een vakantie in september of begin oktober zorgt er ook voor dat je minder lang hoeft te wachten voor je volgende vakantie. Voor je het weet is de herfstvakantie of kerstvakantie alweer begonnen.

Blijf overnachten in Slagharen

  • Nevada

    Is een dag niet genoeg om alles in het park te ontdekken? Waarom breng je een nacht niet in stijl door in één van de Nevada's?

  • Raccoon Lodge

    Ontdek de Raccoon Lodge geschikt voor maximaal 6 volwassenen met drie slaapkamers, waarvan één bedstee. 

  • Cowboy Cottage

    Volledig gethematiseerd in Wild West sferen en op loopafstand van het attractiepark. Wat wil een cowboy nog meer?!

Boek jouw vakantie in september

In en rondom Slagharen

Het is familietijd! Elke dag samen zijn: samen eten, ontdekken en spelletjes spelen. Naast een uitgebreid attractiepark is er nog veel meer te doen in Slagharen en zijn omgeving. Vakantiepark Slagharen ligt in het prachtige Vechtdal. Een plek waar je met de kano over de Vecht vaart, wandelt over langs historische paden en karakteristieke boerderijen. 

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!